Snadné čistění a perfektní vidění s vrstvou X-tra Clean

Vrstva X-tra Clean: snadné čištění, perfektní vidění
21. 10. 2022

Inovativní vrstva X-tra Clean je povrchová úprava na brýlových čočkách, která je extrémně hladká. S touto úpravou budete mít bez námahy perfektně čisté brýle.

Chtěli byste čisté brýle po celý den?

Mnoho let se hledal způsob jak snadno dosáhnout perfektně čistých brýlových čoček, které umožní velmi snadnou údržbu, čisté a kontrastní vidění a zároveň vysokou odolnost. Řešení nabízí povrchová úprava X-tra Clean německého výrobce Rodenstock. Ten dosáhl extrémní hladkosti povrchu, takže na čočkách neulpívají otisku prstů, odpuzují prach a jsou velmi snadno čistitelné. Tato hladkost navíc výrazně prodlužuje životnost čoček, protože ostré prachové částice na čočce nedrží, je jich mnohem méně a velmi snadno je z brýlové čočky setřete.

Čím vás brýlové čočky s vrstvou X-tra Clean zaujmou?

  • Optimálními vlastnostmi odpuzujícími nečistoty, vodu a prach
  • Snadným čištěním bez šmouh a zbytků
  • Dlouhotrvajícím čistým a křišťálově čistým viděním



Absolutní spokojenost zákazníka

Ve studii provedené nezávislým institutem jménem Rodenstock v srpnu 2018 100 % dotázaných nositelů brýlí potvrdilo, že čočky s X-tra Clean Finish lze řádně čistit bez jakýchkoli šmouh a zbytků.1

  • 93 % nositelů brýlí potvrzuje, že otisky prstů na brýlové čočce s X-tra Clean Finish lze odstranit bez zanechání šmouh.
  • 93 % nositelů brýlí potvrzuje, že čočky s X-tra Clean Finish se snadněji čistí než jejich současné čočky díky hladkosti čoček.

1) Důkladně testováno: 100 nositelů brýlí si mohlo vyzkoušet X-Tra Clean v nezávislé studii.