PŘIJĎTE SI ZDARMA ZKONTROLOVAT ZRAK

Přijďte si zkontrolovat zrak
12. 4. 2024

Udělejte si chvilku a stavte se ve čtvrtek 25. dubna 2024 mezi 9 až 17 hodinou na parkoviště STOP SHOP. Před obchodem Pro spánek budeme mít pro vás připravený speciální karavan, v kterém vám rádi zkontrolujeme jak ostře vidíte.

Vidím dobře?

Jestli si pokládáte tuto otázku, oční optika Arte Optik společně s německým výrobcem brýlových čoček Rodenstock pro vás připravila akci, při které si můžete přijít nechat ZDARMA zkontrolovat váš zrak. K dispozici bude speciální karavan, který je upraven jako vyšetřovna s nejmodernějším vybavením na měření zraku.


Přijďte se seznámit s biometrickým měřením zraku

V rámci této kontroly vás změříme nejmodernějším očním skenerem DNEye PRO, který provede tzv. biometrické měření zraku. Na základě naměřených hodnot jsme schopni určit, nakolik se vám mění vidění mezi dnem a nocí. Vaše refrakční vada se totiž mění společně s velikostí zornice, která je ve dne jiná než v noci. Zbystřit by teda obzvlášť měli všichni ti, co je večer trápí nadměrné oslnění a zhoršené vidění. Právě pro ty je toto měření přínosné, protože se dozví, nakolik je možné u nich tento dioptrický rozdíl mezi dnem a nocí možné korigovat moderními biometrickými brýlovými čočkami.


V rámci tohoto měření vám změříme i nitrooční tlak a velmi rádi vám vysvětlíme vše, co se týká vašeho zraku a vašich brýlí. Vaše oči si chvilku péče určitě zaslouží. Věnujte jim chvilku ve čtvrtek 25.4.2024 a stavte se na parkoviště STOP SHOP v Třebíči. Před obchodem Pro Spánek zde budeme pro vás od 9 do 17 hodiny. Pro zúčastněné máme připravenou nějakou milou pozornost, slevový kupón do oční optiky Arte Optik a poukaz na plnohodnotné MĚŘENÍ ZRAKU ZDARMA